Home فني ،مهندسي برگزاری اولین کنفرانس استاندارد سازي و تجاري سازي غذاي حلال

برگزاری اولین کنفرانس استاندارد سازي و تجاري سازي غذاي حلال

0
موضوعات اساسی و کلیدی مورد بحث در این رویداد:
با توسعه روزافزون جهانی شدن ، صنایع غذایی حلال در کشورهای اسلامی و رشد سریع بازار صنایع غذایی حلال در ده سال گذشته توجه و علاقه گسترده ای را برای تبادل اطلاعات در میان متخصصان داخلی جلب کرده است.
با حمایت بانک توسعه اسلامی ، سازمان تحقیقات علمی و صنعتی ایران و مرکز ملی و منطقه ای حلال ایران ، اولین سمینار و کارگاه ویژه استاندارد سازی و تجارت مواد غذایی حلال بین المللی برگزار می شود.
مباحث مورد بحث
بررسی جنبه های اساسی و عملی تولید حلال ، پردازش ، حمل و نقل ، بسته بندی ، کنترل کیفیت و تجزیه و تحلیل ترکیبات غذایی
غذای حلال و غیر غذایی
تدوین استانداردهای فنی حلال منطقه ای در مناطق IORA و OIC
تجزیه و مقررات حلال
غذای حلال را رایج می کند
تجاری سازی ، همکاری منطقه ای و شبکه سازی بین مراکز فناوری حلال ملی در مناطق IORA و OIC
سیستم ضمانت حلال و سیستم تضمین حلال جامع

برگزار كنندگان: سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران
مهلت ارسال چكيده مقالات:
مهلت ارسال متن كامل مقالات:
تاريخ برگزاري همايش: 17 الی 19 شهریور 1393

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here