Home فني ،مهندسي برگزاری دور سوم از سلسله همایشات ملی علوم وصنایع غذایی

برگزاری دور سوم از سلسله همایشات ملی علوم وصنایع غذایی

0

موضوعات کلیدی و اساسی مورد بحث در این رویداد:

1. روش های پردازش جدید
2. روش های جدید کنترل کیفیت.
3. بیوتکنولوژی
4. ایمنی مواد غذایی
5. مدل سازی و بهینه سازی فرایندها.
6. فناوری نانو
7. پوشش میکرو
8- فرآوری بقایای کشاورزی
9. غذای محلی.
10- غذا از دیدگاه اسلامی
11- نقش سیستم های مدیریتی در ارتقا سلامت غذا
12- نقش سیستم فناوری اطلاعات در توسعه صنایع غذایی
13. رابطه بین تغذیه و سلامت روان

برگزار كنندگان: دانشگاه ازاد اسلامی واحد قوچان
باشگاه پژوهشگران جوان
مهلت ارسال چكيده مقالات:
مهلت ارسال متن كامل مقالات: 31 شهریور 1393
تاريخ برگزاري همايش: 5 و 6 آبان 1393

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here